7

Komentari (7)

K79
zvao je Kovačevića iz Sarajeva tako da i ovi novinari namjerno serendaju
hangouts123
Jedino bi dobro bilo da srede Brandau papire i da ga pozovu
Darkwood
haha pa to mu jedino mogu opravdati. Liga nam je amaterska, smiješna i za cirkusa. Korupcija, lopovluk i razne baje vladaju savezom. Mi nećemo još zadugo doći do grupne faze LP ili EL. To nam dovoljno govori kako smo jaki što se timova iz BiH tiče.
geniusbih
Pozivao je prije ali svako ko pokaze kvalitet u ljetnom prijelaznom roku ode u inostranstvo. Da bi uspijelo ovo sto pisete, morao bi sacekati do oktobra da vidi ko je u formi i ko ima dobru sezonu, pa poceti pozivati tad nekad domace igrace a onda u augustu kad ti igraci odu u inostranstvo izbaciti nekoliko igraca iz reprezentacije da bi u oktobru ponovo mogao poceti zvati nove domace igrace koji ce imati dobru sezonu.
Zeleni_zub
Glupost, ko je dobar, dobar je... ne treba čekati da se vidi kakva je sezona. A ne slažem se da je kvalitet pozvanih mnogo drugačiji od kvaliteta najboljih igrača iz PLBiH. Neki Sarić nije odskakao kvalitetom dok je bio u Sarajevu, realno nije ni Duljević u PLBiH bio supermen mada je bio izvikan, Višća je i u PLBiH bio majstor ali ne bi dobio poziv nikad da nije otišao vani. Na kraju krajeva, pola ih samo nosaju vodu, bilo bi za ligu korisno da bar koji igrač odradi par treninga sa Pjanićem ili Džekom da šta nauče i donesu nazad u BiH.
geniusbih
Bilo bi dobro da ih poziva radi iskustva i prodaje u bolje klubove ali to ne mjenja cinjenicu da bi svake godine morao pozivati nove domace igrace jer svi dobri igraci odu na kraju sezone iz nase lige.
Celtic
Ne trebaju ni da dobiju, jer smo najgora liga na svijetu, pogledati rezultate u predkolima sve vam je jasno, nikad grupne faze nisu vidjeli a treneri da ne govorim, zaostali u 80tim sa istim izjavama poslije svake utakmice, sama liga i pticama na grani je jasno kakva je a igračima važnija nargila i piva nego trening.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.