Znate li šta je Bjelica izjavio nakon prve utakmice? Niste mu vjerovali?

Bio je uvjeren u prolaz

Znate li šta je Bjelica izjavio nakon prve utakmice? Niste mu vjerovali?

E. Škorić

Dinamo je u Budimpešti s 4:0 savladao domaći Ferencvaroš u revanšu trećeg pretkola Lige prvaka i sada je korak bliže grupnoj fazi najelitnijeg klupskog natjecanja.

Modri su briljirali protiv mađarskog prvaka, pa su na kraju ostvarili i više nego uvjerljivu pobjedu uz pogotke Olma, Ademija, Gojaka i Petkovića, koji je uz sve promašio i penal u 89. minuti.

Možda ste neozbiljno shvatili izjavu Nenada Bjelice nakon prvog susreta, kada je rekao da "Dinamo sigurno prolazi". Bio je potpuno u pravu i očigledno je imao dobre temelje za dati onakvu izjavu.

"Ma tek ćemo vidjeti da li je ovo prednost za njih. Jer mi u Budimpešti idemo na pobjedu. Priprema za uzvrat bit će jako laka. Idemo ih pobijediti i to je sve što ćemo pripremati", rekao je Bjelica, pa je dodao:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Siguran sam da ćemo pobijediti u Mađarskoj".

Dinamo ne samo da je pobijedio i prošao, nego je razbio mađarskog predstavnika, a ostaje mu još Rosenborg na putu do grupne faze.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi