Znate li za koga navija David Luiz?

Otkrio je da navija za Newcastle, a pojasnio je i zbog koga

Znate li za koga navija David Luiz?

E. Čaušević

Brazilac ne krije da mu je u srcu tim sa St.James Parka i to zbog njegovog sunarodnika koji odnedavno nosi crno-bijeli dres.

Iako ga zbog povrede dugo nismo vidjeli na terenu, David Luiz je ipak pronašao način da skrene pažnju na sebe jednom izjavom.

U intervjuu koji je dao za britanski Daily Mail, rekao je da od ove sezone navija za Newcastle. Razlog tome je njegov sunarodnjak i doskorašnji saigrač Kennedy, kojeg je Chelsea poslao u Newcastle na "čeličenje".

"Trudim se da odgledam svaku utakmicu Newcastlea, jer me svaki put pita kakav je bio. I imao sam šta vidjeti. Drago mi je da su na dobrom putu da izbore opstanak ove sezone. Drago mi je i zbog njega", rekao je Brazilac za svog sunarodnjaka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Kada ga vidite u pocjepanim farmerkama i onako istetoviranog rekli biste da je neki loš momak, ali vjerujte nije, on je veoma stidljiv dečko. Imao je teško djetinjstvo kao i ja, on je dijete ulice ali garantujem vam da ima srce kao lav" riječi su Davida Luiza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi