Znate šta Low obožava raditi? O da, itekako je gadno
Selektor Njemačke već je nekoliko puta uhvaćen u "akciji kopanja nosa" i guranja ruku tamo gdje im nije mjesto barem kada ste u javnosti

Šta li toliko traži u nosu...

Znate šta Low obožava raditi? O da, itekako je gadno

Endin Čaušević

Reprezentacija Njemačke doživjela je šokantan poraz na otvaranju Mundijala od Meksika koji je slavio sa 1:0.

Aktuelni prvaci svijeta nisu počeli svoj put u Rusiji kako su zamislili jer ih je Meksiko savladao sa 1:0 i tako pripredio veliko iznenađenje. Njemačka je u drugom poluvremenu napadala svim silama, a Joachim Low je bacio sve karte u napad, no na kraju su Meksikanci slavili.

Selektor Njemačke se ponovo našao u centru pažnje zbog svog ponašanja pored aut linije. Poznato je da Low često zna zgroziti javnost svojim potezima, odnoso "kopanje" nosa i guranje prstiju tamo gdje ne bi smio.

Iako je već nekoliko puta bio ismijavan u javnosti čini se da mu to baš ne smeta. Kamere su naravno bile fokusirane na selektora Njemačke koji je baš kao što je i navikao ponovo nešto "tražio u svom nosu". Nije trebalo dugo da postane hit na društvenim mrežama.

Top Komentari

Gvardiola
A sto ne bi smio. To je prirodno. Ja svaki dan smazem bar jedan slinak. Ukusno pa jbg svi vi koji kažete da ne jedete lažete
8 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi