Zolotić: Zajedništvo koje gradimo je presudilo

Mladi reprezentativac nakon utakmice

Zolotić: Zajedništvo koje gradimo je presudilo

Edmir Škorić, foto: A. Balić

Mlada nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine petardom je ispratila goste iz Makadonije u prijateljskom susretu, koji je odigran danas na stadionu Slavije u Lukavici.

Golijadu je najavio sjajnim golom Nermin Zolotić u devetoj minuti, a do kraja se još četri puta tresla mreža nemoćnih Makedonaca. 

 

"Zadovoljan sam, naravno. Kao što sam i najavljivao jučer, naša želja i htjenje su bili presudni", kazao je Zolotić za SportSport.ba po završetku utamice, dodavši:

 

"Pokazali smo više da želimo pobjedu. Otežavao je dosta i teren, ali naše zajedništvo koje gradimo jednostavno se vidjelo na djelu".

 

Nije se baš mogla očekivati ovako visoka pobjeda?

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

 

"Ne, nikako nismo očekivali ovakvu pobjedu, ali kada sve sagledamo, ona je zaslužena i mislim da je mogla biti i uvjerljivija", dodao je veznjak Željezničara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.