Zoran Grbić sudi derbi na Koševu, samo jedan meč neće biti u direktnom TV prenosu

U susret 15. kolu Premijer lige BiH

Zoran Grbić sudi derbi na Koševu, samo jedan meč neće biti u direktnom TV prenosu

Utakmicama 15. kola ovog vikenda se nastavlja  Premijer liga Bosne i Hercegovine.

Derbi susret na stadionu Asim Ferhatović Hase igrat će Sarajevo i Široki Brijeg, a povjerenje da sudi susret dobio je iskusni Zoran Grbić iz Prijedora. Pomagat će mu Senad Ibrišimbegović i Davor Beljo.

Taj meč na programu je u subotu od 17.00 sati, a nešto ranije u toku tog dana, od 13.30 sati, počet će tri susreta. U pitanju su mečevi u Mostaru, Tuzli i Ugljeviku, a sastaju se Velež - Sloboda, Tuzla City - Mladost i Zvijezda 09 - Zrinjski.

Meč na stadionu Rođeni sudit će Sabrija Topalović iz Zenice, na Tušnju će glavnu riječ što se suđenja tiče voditi Goran Paradžić iz Ljubuškog, a susret u Ugljeviku će suditi Admir Musić iz Sarajeva.

Kada je u pitanju program u nedjelju, gledat ćemo dva susreta i to okršaje Borca i Radnika, odnosno Željezničara i Čelika. Meč na Gradskom stadionu u Banja Luci sudit će Aleksandar Njegomirović iz Prnjavora, dok ćemo na Grbavici sa sudijskom pištaljkom gledati Vladimira Bjelicu iz Istočnog Sarajeva.

Pet utakmica u direktnim TV prenosima

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na TV-u ćemo za vikend gledati pet utakmica. Program počinje u subotu kada će susret iz Vrapčića prenositi Moja TV, a meč iz Ugljevika Arena Sport. Nešto kasnije u toku tog dana susret s Koševa prenosit će Moja TV. U nedjelju gledamo dva meča, Borac i Radnik na BHRT-u, a Željezničar i Čelik na Mojoj TV.

Nakon 14 odigranih kola lider na tabeli je FK Sarajevo, a slijede FK Željezničar i FK Radnik Bijeljina.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi