Zoran Grbić sudi mostarski derbi, pet utakmica u direktnom TV prenosu

Vraća nam se Premijer liga

Zoran Grbić sudi mostarski derbi, pet utakmica u direktnom TV prenosu

Ovog vikenda nam se vraća Premijer liga Bosne i Hercegovine. Bit će igrane utakmice 13. kola i to jedna u petak, četiri u subotu i jedna u nedjelju.

Kolo u petak navečer na stadionu Asim Ferhatović Hase otvaraju Sarajevo i Čelik, a taj susret će suditi Frano Jelić iz Širokog Brijega.

Kada je u pitanju subotnji program, prvo ćemo imati priliku da gledamo tri utakmice u terminu od 15.00 časova. U to vrijeme na teren izlaze u Vrapčićima Velež i Zrinjski, na Tušnju Tuzla City i Radnik te u Ugljeviku Zvijezda 09 i Borac.

Meč u Vrapčićima sudit će Zoran Grbić iz Prijedora, meč u Tuzli Irfan Peljto iz Sarajeva, a meč u Ugljeviku Elvis Mujić. Program u subotu zatvaraju Željezničar i Mladost susretom od 18.00 sati, a utakmicu na Grbavici će suditi Aleksandar Njegomirović iz Prnjavora.

U nedjelju je na raspored samo jedan susret i to onaj s Pecare između Širokog Brijega i Slobode, a sudit će ga Admir Šehović iz Sarajeva. Meč počinje od 17.00 sati.

Pet utakmica u direktnom TV prenosu

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Gledatelji koji vole Premijer ligu, imat će priliku u sljedeća tri dana uživati u pet direktnih TV prenosa. U živom prenosu samo nećemo imati priliku gledati utakmicu Zvijezda 09 - Borac.

Sarajevo i Čelik će biti na Mojoj TV, baš kao Velež i Zrinjski, odnosno Željezničar i Mladost. Susret Tuzla City - Radnik pokrivat će Arena sport, a meč Široki Brijeg - Slobode BHRT.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi