Mamić objasnio zašto je pjevao pjesmu navijača Hajduka: Nije mi to problem

Našao se na udaru navijača Dinamo

Mamić objasnio zašto je pjevao pjesmu navijača Hajduka: Nije mi to problem

S. Mlaćo
Na društvenim mrežama pojavio se video na kojem se jasno vidi da na jednoj od zabava trenera Dinama Zoran Mamić pjeva pjesmu navijača Hajduka.

Naime, trener Dinama 'ulovljen' je kako pjeva legendarnu pjesmu Vinka Coce 'Kada umrem umotan u bilo', koju često pjevaju navijači Hajduka, najvećeg Dinamovog rivala.

Nije poznato koliko je snimka stara, ali sigurno jeste par godina. Mamić je za Sportske novosti prokomentarisao sporni video.

“Sve je to u redu osim što loše pjevam, nisam neki pjevač. Radi se o pjesmi koja je jako lijepa, a među svojim prijateljima imam puno navijača Hajduka. Oni poštuju mene, ja njih, nije mi problem pjevati pjesme o Hajduku. Ako se mogu navijači družiti na potresom zahvaćenom području, zašto ja ne bih pjevao pjesme o jednom od najvećih klubova Hrvatske?“, pita se Mamić.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GuiliDamou
Ma i on i Zdravko imaju muda ko Dolomite, ne jebu “nazovi” navijace 1%, zive zivot i rade kako misle da trebaju, mangupi jedan po jedan, svaka cast!
6 1
Miskolizac
Sasvim normalno razmisljanje, al to je Mamic, pa zato je na radaru medija. Zato su mediji najvece zlo svijeta. Ne valja kad pjevas, ne valja kad ne pjevas..hajde onda ugodi tim majmunima.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti