Ispunio obećanje: Zoran Mamić se vratio u Hrvatsku
Foto - EPA

Posjetio Zdravka u BiH

Ispunio obećanje: Zoran Mamić se vratio u Hrvatsku

M. Šljivak

Doskorašnji trener Dinama Zoran Mamić se vratio u Hrvatsku.

Hrvatski stručnjak nedavno je osuđen na četiri godine i osam mjeseci zatvora zbog izvlačenja novca iz kluba, a dok čeka izvršenje kazne, on se slobodno može kretati.

Tako je jučer Mamić napustio Hrvatsku i došao je u Bosnu i Hercegovinu, gdje se nalazi njegov brat Zdravko Mamić, kojeg u Hrvatskoj smatraju bjeguncem od zakona.

Zoran je obećao da će se vratiti u Hrvatsku i to je i učinio. RTL navodi da je jutros mlađi brat Mamić ušao u Hrvatsku na graničnom prijelazu Bijača, a u BiH je boravio kako bi posjetio brata.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Mamić se još uvijek može slobodno kretati sve dokga sudija na pozove na izvršenje kazne.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Alen23
Imamo mi u Bosni Mamica samo nisu nista napravili i jos uz to imamo glupo tužilaštvo i sud ko je uništio NK Iskra nikad niko nece odgovarat
3 1
user1583752673
Zoran "posteniji" Mamic
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi