Rebac podnio ostavku na mjesto predsjednika Komiteta za suđenje N/FS BiH

Nezadovoljan zbog dolaska Hrkaća i Valjića

Rebac podnio ostavku na mjesto predsjednika Komiteta za suđenje N/FS BiH

Samir Mlaćo

Predsjednik Komiteta za suđenje N/FS BiH Zoran Rebac podnio je ostavku.

Nezadovoljan cjelokupnom situacijom, u Komitetu, koja je po njegovom mišljenju inicirana dolaskom Mire Hrkaća i Ognjena Valjića u Komitet odlučio je upoznati članove IO na današnjoj sjednici da daje ostavku na mjesto člana Komiteta za sudije. Rebac je pismmenim putem obavijstio članove IO zbog čega se povlači, a ko će biti imenovan na njegovo mjesto u ovom trenutku se ne zna.

Podsjetimo, u 11 sati je počela u Sarajevu sjednica IO NS BiH, na kojoj će se između ostalog raspravljati i o izvještaju Komieteta za suđenje.

Najavljeno je da bi i pored toga što nije na dnevnom redu,  jedna od tačaka današnje sjednice trebala biti izbor novog selektora naše reprezentacije, no to se danas gotovo sigurno neće desiti.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, na sjednici se nije pojavio Emir Spahić, član Stručne komisije koji je zajedno sa Zvjezdanom Misimovićem trebao dostaviti izvještaj o razgovorima sa kandidatima za selektorsku poziciju. Spahić u Sarajevo nije doputovao zbog porodičnih obaveza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi