Izjava hrvatskog trenera koji je zaustavio Dinamo je apsolutni hit
FOTO: NK Slaven Belupo

Slaven u vrhu tabele, ni Dinamo nije mogao do punog plijena

Izjava hrvatskog trenera koji je zaustavio Dinamo je apsolutni hit

S. Mlaćo
Zoran Zekić je zaustavio Dinamo. Sjajni trener Slaven Belupa nije se predavao iako je Dinamo na početku meča poveo i činilo se da će to biti ubjedljiva pobjeda Zagrebčana.

Slaven se ipak vratio i na kraju osvojio vrijedan bod (1:1). Zekić je naravno imao razloga za zadovoljstvo, a dao je veoma zanimljivu izjavu.

"Da se malo našalim - neće nitko pobijediti Zorana Zekića šest puta zaredom. Svaka čast Drmiću na eurogolu. Poslije toga smo dobro igrali, kontrolirali igru, u drugom poluvremenu smo bili bolji i imali sjajne prilike, ali nije bilo preciznosti", rekao je Zekić nakon susreta u Koprivnici, prenosi Index.hr.

Pohvalio je svoju ekipu. Ističe da će bod mnogo značiti za nastavak sezone.

"Sretan sam zbog momčadi. Atmosfera je bila dobra, ovaj bod i igra su nam veliki poticaj za dalje. Idemo u Osijek, ja idem tamo doma i idemo pokušati ponoviti ovakvu utakmicu. Osijek je dobra momčad."

Zekić se u prošlosti povezivao i sa klupom FK Sarajevo, ali i sa Dinamom.

Oglasi

Slaven je trenutno na četvrtom mjestu i u Koprivnici itekako mogu biti zadovoljni.

Dinamo je na drugoj strani lider, no Hajduk sutra ima priliku da mu se približi. Ante Čačić je nakon meča kazao da je njegov tim osvojio bod koji ga približava tituli prvaka. Mnogi su ga ismijavali zbog toga.

"Zašto drama? Ovo je bod koji nas približava naslovu, bod koji se piše. Naravno da želimo pobjede, ali to nije lako, pokazale su to i prve dvije utakmice. Nije lako ovdje osvajati bodove, Iako smo imali rezultate protiv Slavena i u prve dvije utakmice ove sezone, bile su to teške utakmice. Takva je bila i ova.", rekao je Čačić, prenosi Germanijak.hr.

Dinamo ima osam bodova prednosti nad Hajdukom, a Splićani sutra dočekuju Rijeku. Tri boda su im imperativ, a onda je sve moguće. Ova dva tima krajem februara odigrat će i derbi na Maksimiru.

Da li je moguće da na kraju Hajduk uzme titulu, ostaje da se vidi. U Dinamu je burno i u strukturama kluba, Zdravko Mamić je najavio da neće više voditi bitku za prevlast.

Oglasi

On je navodno preko svojih ljudi u Dinamu iz kluba pokušao izbaciti člana uprave Krešimira Antolića, ali mu to nije uspjelo.

 

 

 

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

 

 

Promo

Top Komentari

pjanke.sa
Zorane cekamo te u FK Sarajevo!
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi