Zouma umakao sendvič u toplu čokoladu, Abraham se zgrožavao

Urnebesne scene

Zouma umakao sendvič u toplu čokoladu, Abraham se zgrožavao

S. Grebović

Vrijeme novogdišnjih praznika je lagano iza nas, pa će i fudbaleri u Engleskoj, nakon ubitačnog tempa, sebi konačno dati malo oduška.

Doba je godine kada sve staje i prestaje, osim "ludih" Engleza koji su odigrali tri kola u svega šest dana.

Čuveno kolo dan nakon Božića, odnosno Boxing day, zatim redovno kolo za vikend i kolo na prvi dan Nove godine su tempo koji malo koji igrači mogu izdržati.

Ipak, svemu dođe kraj pa tako i ovom naportnom tempu kroz koji su prošli igrači na Otoku, pa tako i fudbaleri Chelseja koji su u tom periodu upisali jednu pobjedu, jedan poraz i jedan remi.

Trenutke opuštanja prije Nove godine u kuhinji iskoristili su Zouma i Abraham, a mladi napadač Plavaca na svoj Instagram snimio je simpatičan video na kojem se vidi Francuz kako umače sendvič u toplu čokoladu. To je izazvalo zgrožavanje kod Abrahama, čija je reakcija na ovo pravi hit.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pogledajte:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi