18

Komentari (18)

Jadnimi
Koje je ovo smeće, od kucaca texta. "Krvnik" Fuj
uzm1
NAJTROFEJNIJI KLUB U BiH. Pametnom dosta. HŠKZ 1905.
user1651618221
Samo zakon o sportu i sportskim kolektivima privatizacija i nece biti stranaka po klubovima gde peru pare izvlace i zaduzuju klubove
Mackintosh
Imao Gibraltar, sad dobio i Lihtenstajn predstavnika u grupnoj fazi, samo BiH nema hahahahahahahahahahahahahahaha BiH, San Marino, Andora, Farski otoci, Island, Malta, Crna Gora i imal jos neko? Doduse klubovi sa Malte, Crne Gore i Farskih otoka su vec dokazivali da su jaci od BH-klubova hahahahahahaha I onda djecurlija pisu kako je kriv savez, Vico, Peteve, Kazlagic, halo ba, probudite se, liga i fudbal u BiH su krsina nad krsinama, klubovi su AMATERSKI! 50 pfeniga ne vijedi im dat za ulaznicu, ne vrijede ni toliko. Nije kriv sudac i onaj sto delegira suce, krivi su vam hadalji u klupskim upravama, igraci koji mogu cuvat samo ovce, ne mogu bit ni kuhari, ni konobari ko oni Maltezani sto su razguzili Veleza. Bosanci su u regiji uvjerljivo najsmotaniji za fudbal/nogomet, kad se to shvati, mozda i bude nekog pomaka.
krmak
Koji je score pitara ove godine u euro natjecanjima? Pitam za druga
Dugi
Svinjski u krmecoj grupi! I tu ce popusiti jer u njoj ima i divljih svinja!
umzm12123
user1659265176
Zrinjski je namješteno na korak od grupne faze sve sjebu Barišić puca penal kao da u životu lopte nije vidio ljudi zabiše 6 penala odoše u grupnu fazu a Zrinjski sada neka igra u BiH premier ligi. Ni to nisu zaslužili trebaju igrati u Federaciji.
a1ska
Ne pratiš ti braco fudbal.
Hordas_00
S kim je zrinjski u grupi???
SarajFK
Oni su u grupi š, historijsko-povijesna hrvatska športska grupa smrti
rajvosaHz
@Hordas_00 Zrinjski ti je u grupi sa Čapljinom, Grudama i Livnom, igraju za prvaka UZP ZHK
umzm12123
U onoj gdje cemo opet biti ispred vas...
Hordas_00
HAHAHAHHAHAH, MALI SVINJSKI
umzm12123
Jbg neko sa Slovanom egal,neko od Tuzle city 5 komada...
Hordas_00
Jeste jaki i kroz historiju nema šta, nije vas bilo nigdje, Sarajevo 3 puta bilo u playoffu a vi 1 i odma kurcenje
umzm12123
Svaka cast,obicno se to slavi kao neuspjeh,no poznajuci vas i vasu negativnu tradiciju nogometa kako nacionalno tako i klupski uvazavam kao uspjeh.
Hordas_00
Neće Zrinjski za hiljadu života moć uraditi ono što su Sarajevo i Zeljo, tkd lp...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.