Zrinjski danas kreće, dolazi i Ćosić?

Zakazana prozivka

Zrinjski danas kreće, dolazi i Ćosić?

Aktualni prvak BiH Zrinjski danas će započeti pripreme uoči starta evropske i sezone Premijer lige, a klub je najavio da će se na raspolaganju Blažu Sliškoviću danas staviti svi igrači osim Kenana Pirića.

Prvi golman je zbog tek završenih reprezentativnih obaveza dobio produženi odmor. S druge strane, jučerašnje ljekarske preglede obavili su svi igrači koji su zaključili proteklu sezonu osim trojca koji je napustio klub (Graovac, Tomić, Peko), uključujući i one kojima su istekli ugovori, a čiji će statusi tek biti definisani.

Nakon današnje prozivke koja je zakazana za 17 sati, Plemići će prvi trening u pripremama za novu sezonu odraditi s početkom u 18 sati. Što se tiče igračke križaljke, osim Ivana Trifkovića iz Slavije, blizu dolaska je i mladi bočni fudbaler Đorđe Ćosić koji nastupa za Drinu. 

Ćosić je u protekloj sezoni odigrao 30 utakmica te postigao jedan pogodak, a po vokaciji je lijevi bek, dok je Trifković jedno vrijeme bio član i Sarajeva.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi