Potencijalni protivnici u drugom pretkolu Lige prvaka

Ako prođu Sheriff, fudbalere Zrinjskog očekuju stari poznanici

7

Komentari (7)

Belajsuz1989
Najgori moguci protivnik je ovaj Sheriff sta je prosle sezone radio velikanima,jedino da nisu stagod mijenjali pa da Zrinjski ima sanse.Ma treba igrati svoju igru a ne bunker i strah pa prodje prodje onako se cuvas blamaze bilo 1:0 ili 10:0 ispao si.
Brazuka
Sve ispali aBd
UM1905ZM
Svi ti majku opalimo dabogda
user1642582157
Ispala ti oba oka dabogda
bk123
Sherif je ma papiru veliki favorit, al nada postoji...i Real je protiv njih bio veliki favorit. Sherif je ekipa koja se gradi skoro svake sezone na novo...pitanje je u kakvom če biti sastavu, blizina ukrajinske granice isto tako če uvjetovati pojedinim igračima sa strane da li doći u Sherif ili ne...u svakom slučaju veliki favoriti na papiru
King_Kenny
...nece proci,nek se ne sikiraju.
lalinjo
Dosadni,sreća pa se tebe ništa ne pita po tom pitanju.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.