16

Komentari (16)

KviskoKvesic
HŠK ZRINJSKI :vehhlež 4:0 patite livadiči
user1613424508
Ocito da im pustaju sramora
Zgembic
Genocidonasi vs UZP Gamad i jedni i drugi
HUNTER
Udario brat na brata.
KviskoKvesic
zgembic.suti talibanu isilovcu muhadzedinu vi ste maj gori narod na svijetu islam ne obično g....
Zgembic
@plemic hehe skutorcicu Mora da te karo neki fratar dok si bio mali
Zgembic
@KviskoKvesic slutorski smradu… ok Listice selo na brezuljku sokice ti runjave po supku…
KviskoKvesic
zgembić.pa ti si stvarno parazit kojeg treba zgazit ko mrava nisam ni blizu Širokog Brijega a da i jesam bio bi ponosan na svoju HERCEG bosnu a ne na 23% bosne zato šuti šugavo pseto neodgojeno tamam ko da te hodza pravio
Zgembic
@KviskoKvesic znaci onda si iz jos gore vuko****ne skutorski smradu. Opet ti sljedi majorizacija, Zeljkana ljiljana ti biramo opet :))))
Zgembic
@plemic pravi skutor mora da te magarac pravio cim ga spominjes
KviskoKvesic
zgembic.ti si stvarno puko lo lubenica tebi i takvima treba zabranit da se javljate na portale neznam gdne si udaren ili u lijevu ili desnu stranu glave ili dok te babo pravio pa se on treso bosanac ko bosanac glupi.a da ti odgovorim sa RAVNICE SAM glupane
Zgembic
@KviskoKvesic vidis smradu ja ovdje nikoga prvi nisam uvrijedio samo vas sto vrijedjate i provocirate uvjek cu vam hebat mame i sve redom. Postenim i normalnim katolicima i pravoslavcima kapu skidam i postujem a tebi i takvoj gamadi hebem sve po redu. Sad razguli skutore IZ RAVNICE.
lalinjo
0:3 za Zrinjski,koliko golovi brzo padaju,ovi ne mogu napisati članak
kostro
Moze li vam vico pomoci i protiv svinjskog
Fareus1921
Komentator na areni u depresiji...Ja neobjektivnijeg odrona od njega nisam jos vidio.
ghast0
Bice Borac qurac sampion
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.