Promijenjen datum utakmice GOŠK - Zrinjski

Igrat će se dva dana kasnije od planiranog

Promijenjen datum utakmice GOŠK - Zrinjski

Eldar Ganibegović, foto: Admin Čaušević

Od petka do pondjeljka na rasporedu je 31. kolo WWin lige Bosne i Hercegovine, a utakmica GOŠK - Zrinjski pomjerena je za dva dana unaprijed.

WWin liga Bosne i Hercegovine ulazi u završnicu. Do kraja su ostala još tri kola, a 31. je na rasporedu od 10. do 13. maja.

GOŠK i Zrinjski trebali su igrati u subotu 11. maja, no na zahtjev mostarskog kluba ova utakmica je pomjerena dva dana unaprijed, pa će se igrati 13. maja od 21 sat.

Sutra Zrinjski u prvoj utakmici finala Kupa Bosne i Hercegovine dočekuje Borac, te je i to sigurno jedan od razloga zašto su Plemići tražili odgodu.

Imati će tako dva dana više za odmor do utakmice s timom iz Gabele, a na ruku im je išla i činjenica da je revanš protiv Borca s 15. pomjeren na 22. maj. 

GOŠK nije još matematički osigurao opstanak, a Zrinjski je još matematički u borbi za titulu, tako da je ovo možda i najzanimljiviji duel 31. kola, naročito ako Borac kiksa protiv Tuzla Cityja.

Oglasi

Podsjetimo, kolo otvaraju 10. maja Zvijezda 09 i Sarajevo utakmicom na stadionu Asim Ferhatović-Hase od 20 sati. 

Raspored 31. kola Wwin lige BiH:

Petak, 10. maj:
20:00 Sarajevo – Zvijezda 09

Subota, 11. maj:
16:00 Široki Brijeg – Velež

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nedjelja, 12. maj:
15:30 Igman – Željezničar
19:30 Posušje – Sloga

Ponedjeljak, 13. maj:
17:00 Tuzla City – Borac
21:00 GOŠK - Zrinjski

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi