Zrinjski jučer potvrdio dolazak novog trenera, a danas novog defanzivca

Barišić pojačao Plemiće

Zrinjski jučer potvrdio dolazak novog trenera, a danas novog defanzivca · Zvanično

Samo dan nakon imenovanja Harija Vukasa za novog šefa stručnog štaba, HŠK Zrinjski je potvrdio i dolazak novog fudbalera.

Mostarski Plemići su angažovali već sad bivšeg igrača Dinamo Zagreba Tomislava Barišića koji igra na poziciji desnog beka.

Radi se o fudbaleru koji je rođen u Posušju, a prije Dinama, gdje je igrao za drugi tim, igrao je također za NK Zagreb, NK Rudeš, Velež, Velje i Lucko.

Prošle sezone je upisao 22 nastupa u drugoj ligi Hrvatske u kojima nije zabilježio učinak kada su u pitanju golovi i asistencije.

Svojevremeno je bio i član mlade reprzentacije Bosne i Hercegovine za koju je upisao šest nastupa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kako javljaju iz Zrinjskog, s ovim fudbalerom je potpisan ugovor do 2021. godine.

Svemu dodajmo i to da je Zrinjski prije Barišića angažovao Irfana Hadžića, Miljana Govedaricu i Antonia Vidovića. Prvi čovjek kluba Danko Šulenta ranije je najavio da će nakon konsultacija sa trenerom Pod Bijeli brijeg biti dovedeno još nekoliko igrača. 

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Terminator
Samo kupujte dok nije nestalo
1 0
Mica
djabaim pisaceih svak borna za opsatanak ove sezone.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi