16

Komentari (16)

StarMoVe
I evo ih izlaze na teren Pod Bijelim Brijegom prenosi Arena Sport i priča novinar kako je stadion zauzet u prošlom ratu, kako su protjerali Mostarce iz Mostara na drugu stranu Neretve i FK Velež skoro pa uništili da bi mogli osnovati novi klub i igrati na tom stadionu. Sramota! Fuj!
Nikaragva231
Kakva kukuruz liga slavlje zbog koef 9 pogledaj jedna csk sofija koji koef ima.. e tugo i jesmo najgori klubovi
mrkva
Najbolji BIH klub svih vremena znaci i po koeficijentu.
Nikaragva231
Svih vremena sa koef 9 hahahahahaha
Frane
Samo srcem bijeli plemići!!!!!
King_Kenny
...jevrejici,novi nadimak...
Pajkan
Zato i govorim da svaka pobjeda i pozitivan rezultat donosi bolji koeficijent BiH a ne kockastim i dvoglavim.Kud ces im gore.
Frane
Zrinjski bi morao osvojiti konferenciju da BIH dođe samo do toga da ima predstavnika u EL a morao bi osvojiti EL da dođeš do dva predstavnika u LP tako da je to beznačajan doprinos.
Pajkan
Nek osvaja..sve za BejHa.
prvak1905
Volim Zrinjskog svog...
King_Kenny
...Jevrejski Klub Svinjski...
prvak1905
@King_Kenny oo kenjaro, pratiš nas pratiš..
Frane
Mi smo od osnutka do danas ostali vjerni Hrvatskom identitetu i nismo se htjeli odreći istog 45te iako smo bili najbolja ekipa u Mostaru, dok drugi su postajali od srpskih, hrvatskih, komunističkih klubova do danas raznih muslimanskih. Tako da Zrinjski za razliku od vas ostalih nikad ništa drugo neće biti osim HRVATSKOG KLUBA!!!!
Nikaragva231
Koji ste pacenici mati mila
King_Kenny
...vi ste jevrejski klub,sutra ako vam onaj Kabir odluci Davidovu zvijezdu staviti na grb,vi cete to morati prihvatiti,jer ce vas u suprotnom optuziti za antisemitizam hahahahahaah...
prvak1905
@King_Kenny i dosad smo mijenjali, aj aj
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.