Član zlatne generacije Veleža

Zrinjski nije zaboravio Franju Vladića

5

Komentari (5)

komunista
hahahah naslova, smlaćo ćaća te jebo retardirani ćuj zrinjski nije zaboravio vladića hahahah bjeri goni se u tri picke materine pavijane slagirani
Seva1956
Bio si i ostao LEGENDA VELEŽA,takvog te pamtim i pamtiću, jer sam te volio isto kao i Duška, Maru, Čorbu,Vahu i Baku. Želim ti još puno sreće i zdravlja i da nam još dugo poživiš.Jedan je KULJE !!! Marić.Ristić,Hadžiabdić,Čolić,Glavović,Pecelj,Topić,Halilhodžić(Salem),Bajević,VLADIĆ i Vukoje. FORZA VELEŽ !!!
ibrahim51
Nije Zrinjski zaduzio Vladica kao Velez.U Velezu je stekao ime ne u Zrinjskom. Mozda je nacionalizma bilo i prije agresije na BiH od strane Srbije i Hrvatske ali sada je dosao do izrazaja.Da li je normalno gdje god je malo Hrvata ili Srba u BiH da se tu vihore hrvatskd i srbske zastave i da je to majka Hrvtska i Srbija.A zasto nije tako isto gdje ina u tim drzavama Bosnjaka da se zove taj dio drzave BiH.
Seva1956
Treba LEGENDI čestitati rođendan a ne pričati o nekim zastavama.
Seva1956
i ti si neki šupak
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.