3

Komentari (3)

Jedino vrijedno na stadionu je teren koji je s odličnom drenažom daleko najbolji naširoko i nadaleko.Od legendarnog Poljuda teren na B.Brijegu je za dvije klase bolji.
Otkad igra Premijer Ligu i Kup Zrinjski nije u četiri utakmice dao samo jedan gol.Dobro je da je Sarajevo dignulo ljestvicu.Da uprava shvati da ako imamo para dovesti koga hoćemo iz BiH ili regiona jednostavno tu nema kvalitete za novu dominaciju.Iskorak bi trebao doći iz Južne Amerike i Afrike kvalitetnijim igračima.I šta je sa stadionom za kojeg se govorilo da će se praviti? I koji je zreo da sruši do temelja i počne iznova graditi novi poslovno-sportski kompleks.A ne da se blamiramo izlaskom u Europu i eventualnim domaćim utakmicama u Širokom ili Zenici.Prava sramota za Mostar!Koliko je od rata do danas napravljeno poslovno stambenog prostora privatnika ili javnih poduzeća tri su stadiona a kamoli dvorane ispod tribina mogla napraviti.Na novom stadionu se mogao iskoristiti svaki metar ispod tribina a ne raditi krpljačine na ruini od Zapadne tribine koju treba srušiti.Jer je sa njom stadion umjesto Bijelog Ruglo Brijeg.I posjeta je sve manja zbog zakrpe od stadiona.Da je novi stadion bila bi milina doći.Ali tu se ne bi uzimali ekstraprofiti kao u vlastiti džep za ostale stvari.Klub treba pokrenuti stvari kod politike i privatnika za stadion da se iskoristi svaki metar ispod tribina.A ne samo čekati.Na šta!?Šta će nam uopće igranje u Europi?
Jadnimi
I normalan prenos na Areni,
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.