Zrinjski oslabljen na Grbavici
Foto: HŠK Zrinjski/Facebook

Pezer propušta susret

Zrinjski oslabljen na Grbavici

Fudbaleri Željezničara i Zrinjskog odigrat će veliki derbi 7. kola Lige za prvaka Premijer lige BiH sutra na Grbavici, a mostarska ekipa ući će u ovaj susret oslabljena. 

Naime, 25-godišnji vezni fudbaler Semir Pezer zbog jake upale grla neće igrati na sutrašnjoj utakmici što je svakako hendikep za ekipu Blaža Sliškovića obzirom da se radi o standardnom igraču prve postave.

Osim njega, van konkurencije za susret je Ismar Hairlahović zbog problema sa zadnjom ložom, a Slišković neće moći računati ni na Čirjaka koji ima tri žuta kartona. Pozitivne vijesti za Mostarce su da se Stojkić vratio nakon mjesec dana pauze zbog povrede.

Podsjetimo da sutrašnji susret na Grbavici počinje od 19.00 sati.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SEIKO
Biće po ušima Manijacima.
3 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi