Zrinjski po prvi put na pripremama u Sloveniji

Plemići imaju novu bazu

Zrinjski po prvi put na pripremama u Sloveniji

Prvi put u historiji Zrinjski će dio priprema za novu sezonu odraditi u Sloveniji, a između nekoliko ponuda odlučili su se za Moravske Toplice, odnosno za hotel Ajda u kojem će Plemići biti smješteni od 19. do 30. lipnja.

"Moravske Toplice nalaze se na krajnjem sjeveroistoku Slovenije, sedam kilometara od Murske Sobote, a prema planu priprema čekaju nas tri kontrolne utakmice s protivnicima koji će tek biti potvrđeni", kažu iz HŠK Zrinjski.

Plemići su ove godine osvojili naslov prvaka BiH, te tako po treći put uzastopno pobjednički pehar donijeli u Mostar.

Kada je igrački kadar u pitanju Zrinjski je do sada napustio golman Kenan Pirić koji je već ranije dogovorio saradnju sa Mariborom. Spominje se i odlazak Miloša Filipovića te Nemanje Bilbije.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi