Zrinjski pojačanje traži u redovima Slobode?

Rustemović moguća prinova Plemića

Zrinjski pojačanje traži u redovima Slobode?

S. Mlaćo

Novog-starog prvaka Premijer lige BiH ekipu Zrinjskog u zimskom prelaznom roku mogao bi pojačati vezista Slobode Edin Rustemović.

Rustemović je trenutni član tima sa Tušnja, a navodno je već započeo pregovore sa Plemićima. Zrinjski će sigurno doživjeti određene promjene u ljetnom prelaznom roku, a Blaž Slišković je svjestan da njegovom timu treba svježe krvi.

Tragom ovih informacija kontaktirali smo i predsjednika Slobode Senada Mujkanovića koji je bio jasan po pitanju eventualnog odlaska Rustemovića Pod Bijeli brijeg.

"Znam za tu priču. Zrinjski sa nama nije razgovarao, ali mislim da fudbaler imao kontakte s njima. Ukoliko oni žele Rustemovića, porazgovarat ćemo. Ukoliko želi da ide Rustemović mora znati da ima sa nama profesionalni ugovor do januara naredne godine", kazao je Mujkanović, te je već sada jasno da bi Plemići morali platiti određene obeštećenje Slobodi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prije dolaska u Slobodu Rustemović je nosio dres Adane Demirspor, Sarajeva, Drine Zvornik, OFK Beograd...

Ove polusezonu za Slobodu je upisao 12 nastupa uz jedan pogodak.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi