Zrinjski potvrdio dolazak Dinka Horkaša

Mladi golman stigao u Mostar

Zrinjski potvrdio dolazak Dinka Horkaša · Zvanično

Nogometni klub Zrinjski zvanično je potvrdio dolazak novog igrača.

Kako je SportSport.ba i najavljivao, novi član Plemića je mladi 20-godišnji golman Dinko Horkaš koji je stigao iz Dinamo Zagreba.

On će se na stadionu Pod Bijelim brijegom zadržati na šestomjesečnoj posudbi.

192 centimetra visoki Horkaš je na sebe pažnju skrenuo u omladinskoj Ligi prvaka kada je skidao zicere i penale zvijezdama Lokomotiva i Liverpoola, ali kako se trenutno pored Livakovića i Zagorca teško može izboriti za minutažu u prvom timu, procijenjeno je kako je za njegov razvoj najbolje da ode na posudbu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, nešto ranije je Zrinjski angažovao Nemanju Bilbiju i Miloša Filipovića.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DanGraf
Sta ce mu? Da zavrbuje jos igraca iz Dinamovih rezervi kasnije? Ogrijesise se o Soldu. Sa Soldom i Topolovicem, dva odlicna rezervna golmana mogli su i proljece izgurat... Bezveze taloze kadar.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti