10

Komentari (10)

Rodjen.kao.Jugosloven
Sviđa mi se kod Zrinjskog što nisu napravili nikakvu euforiju oko tog plasmana u play off, za razliku od drugih BH klubova, koji dođu do play off-a i glume da su Real Madrid. Svaka čast i sretno.
user1659651332
Svaka cast Zrinjskom gledao sam Slovan vcrs ekipa je nivo vise realno...
Slana_carsija
Svaka čast Zrinjskom, ali ne treba zaboraviti ni da je Sarajevo došlo do zadnjeg pretkola Lige Evrope pa izgubilo od Borusije, ili Željezničar do zadnjeg pretkola Lige prvaka, gdje je izgubio od Newcastle-a. Bilo je dakle I prije tih uspjeha. Ako prođu u grupu, svaka čast, ali hajde prvo skočiti, pa onda reći hop
Hmoa
Fudbalski klub Sarajevo je vise puta dolazio u zadnju rundu kvalifikacija za prestižna europska takmičenja ( kada je to mnogo teže bilo ) ako pratiš fudbal nije to bilo samo protiv Borusije i prije toga je Sarajevo igralo prvo sa Dynamo kievom zadnje pretkolo lige prvaka , pa sa baselom za ulazak u Kup Uefa , pa nakon toga milimetri nas dijelili od grupne faze protiv rumunjskog Cluja , pa nakon toga Borusia M. , ne umanjujem zaista rezultat Zrinjskog iskreno se nadam da ce izboriti grupnu fazu , ali i prije je bilo uspjeha kada su mnogo teži protivnici bili i mnogo zahtjevniji sistem europski natjecanja !
U pravi si.Treba spustiti loptu na zemlju.
Martinovic
Ovo je najaci klub u drzavi. Svi zajedno Borac Sarajevo Zeljeznicar Velez ne vrijede ko prvo slovo od Zrinjskog. Hsk Zrinjski igrajte srcem bjeli plemići.
Zaccheroni
Buhahahahaa,ponilo te Issa ti jubin. Haj sad onu "kamen krs i maslina,vino ganga.." Bit ce raštikljijada ,ponilo te
umzm12123
Zaccheroni ko ti ga je Zaćeroni pa si tako ljut,hahaha
saju701
E kad ti kazes tako onda mora da je tako ali meni je Velez milion puta veci. Najveci sinovi Veleza su izmislili fudbal za najvece Zrinjskog.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.