Zrinjski pred Sarajevo: "Vrijeme je za bezobrazluk!"

Plemići žele pobjedu

Zrinjski pred Sarajevo: "Vrijeme je za bezobrazluk!"

E. Škorić

U HŠK Zrinjski vjeruju u pobjedu protiv Sarajeva, ali svjesni su da im za to treba zaista maksimalan pristup svih pojedinaca.

Zrinjski u derbiju kola dočekuje Sarajevo i Plemići nakon poraza od Širokog žele da upišu pobjedu i vrate se u borbu za prvo mjesto.

Okršaj dvije najbolje momčadi iz prošle sezone na programu je u subotu od 15:30, a na zvaničnoj stranici Mostaraca osvanula je zanimljiva motivaciona poruka.

"Vrijeme je da na terenu ponudimo pravi pristup i motiv. Vrijeme je za bezobrazluk. Vrijeme je da ponovimo igru koja nas je krasila u Europi. Vrijeme je za akciju. Vrijeme je da pokažemo REAKCIJU! Da znamo. I da HOĆEMO!", objavio je HŠK Zrinjski.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Alpasinacxx
Ako taj vaš bezobrazluka sadrži dio onoga što smo prije par noći vidjeli u Lištici ili na posljednjem gostovanju kada ste povrijedilo pomoćnog trenera, nadam se d će Sarajevo istog trena napustiti teren i da se konačno riješi problem fašizma koji je toliko uzeo maha. Lp
10 3
MirzaBarucic
Zbog stanja na tabeli, volio bih da Zrinjski - Sarajevo bude nerijeseno, ali kad uzmem u obzir ustasku stoku, neka ih Pitari poderu.
10 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi