15

Komentari (15)

Adohordas
Iako sam navijac Sarajeva imam osjecaj da ce Zrinjski prvi napravit iskorak u Evropi jer fkt godinama su u vrhu i po meni igraju uvijek najlijepsi fudbal
traorea
Ufurana njuško, lako je dobijati kad ti sudije ne daju žute kartone i kad ti nijedan igrač osim Bekića nije čistio kartone. Zahvali se gazdama Beusu i Šulenti što ga puše Vici svakodnevno.
UM1905ZM
U kuću skakać,nebitan si!
lalinjo
Jakir je gospodin za tebe i takve kao ti,sportaš prije svega od glave do pete,a što ti nikad nećeš biti. Prvo izliječi svoje depresivno ponašanje koje se manifestira u mržnju prema ljudima,pa onda možemo raspravljati o sportu.
user1022
Jesu i Liverpool i Celzi povlasteni u PL posto imaju najmanje zutih. E jesi glup btj.
pjanke.sa
Cuj kaze KUP ne racunam. Pa i ne mozes racunat kad ste ispali hahahaahahahaah
Realist
**** kup Profa, i onako nema od njega nikakve koristi.
pjanke.sa
Vi vec titulu osvojili. Haj dobro.
PRESEDAN
Koliko pozitivnih imate?
pjanke.sa
Reciprocno sa kartonima.
user1022
2 sigurno, bice ih jos. Bekic i Condric. Sta je sad pic.ko budjava?
PRESEDAN
user1022
pjanke.sa
Karna ko i ti.
user1022
A ti nisi ni *****a, ti si zaosto u razvoju, pa se nisi u nista razvio, jednostavno poremecen.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.