Jakirović: Vrijeđa me kada kažu da mi ekipa nije nabrijana, na Grbavici nas čeka sjajna atmosfera

Press HŠK Zrinjski

Jakirović: Vrijeđa me kada kažu da mi ekipa nije nabrijana, na Grbavici nas čeka sjajna atmosfera

H. Zilić

U ponedjeljak derbi 15. kola Premijer lige BiH odigrat će Željezničar i Zrinjski.

Povodom pomenutog duela u prostorijama HŠK Zrinjski održana je press kofnerencija na kojoj se obratio trener mostarske ekipe, Sergej Jakirović.

"Siromašna utakmica u Tuzli jer je teren bio izuzetno loš. Pokušavali smo preko prekida doći do gola, zaspali smo u nekim trenucima i Sloboda je zabila. Penali su bili lutrija, čestitam golmanu Bukviću na tri odbranjena penala", rekao je Jakirović zatim dodao:

"Kada neko kaže da moja ekipa nije nabrijana mene to vrijeđa. Dogodi se poraz, imali smo i na Policama nezgodnu utakmicu. Ne ide nas nešto u tom Kupu, ali dobro idemo dalje u prvenstvu."

O duelu na Grbavici?

"Protiv Želje će biti totalno drugačija utakmica. Igraju puno agresivnije, hoće napasti protivnika, imaju sjajnu atmosferu na tribinama. Čeka nas zahtjevna utakmica. Sam podatak da u sedam tekmi nemaju poraz, Kup ne računam, dovoljno govori. Dakle imaju određenu kvalitetu i moramo to ozbiljno shvatiti."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jakirović je govorio o stadionu, terenu Grbavice, pojedinim igračima Željezničara, ali nije krio optimizam pred meč u ponedjeljak.

[facebook]https://www.facebook.com/hsk.zrinjski/videos/582406173091091[/facebook]

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

traorea
Ufurana njuško, lako je dobijati kad ti sudije ne daju žute kartone i kad ti nijedan igrač osim Bekića nije čistio kartone. Zahvali se gazdama Beusu i Šulenti što ga puše Vici svakodnevno.
4 8
Realist
**** kup Profa, i onako nema od njega nikakve koristi.
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi