Zrinjski prekrižio jednog igrača i otputovao na pripreme pred nastup u Ligi prvaka

Plemići pale motore

Zrinjski prekrižio jednog igrača i otputovao na pripreme pred nastup u Ligi prvaka

Eldar Ganibegović

Prvaci Bosne i Hercegovine, ekipa Zrinjskog, otputovala je na pripreme u Sveti Martin na Muri i to nakon što je prekrižen jedan igrač koji je bio na probi u mostarskom timu.

HŠK Zrinjski nastavio je s dominacijom u bh. fudbalu i minule sezone je po prvi put u klupskoj historiji osvojio duplu krunu.

Kako poručuju iz osmostrukog prvaka Bosne i Hercegovine, naredni cilj je grupna faza jednog od UEFA-inih takmičenja.

Zrinjski je imati status nosioca u žrijebu prvog pretkola Lige prvaka i s te strane realno se nadati da mogu ostvariti zacrtani cilj.

Sjećamo se prošlog ljeta kada su Zrinjski sekunde dijelile od plasmana u Konferencijsku ligu, no Slovan je u 122. minuti došao do penala preko kojih je i prošao dalje.

Nema sumnje da će stručni štab i igrači Zrinjskog uraditi sve da se nešto slično ne ponovi ovaj put, a na pripreme pred važne utakmice otputovali su u Sveti Martin na Muri.

Oglasi

Via Sveti Martin na Muri! #HŠKZ ⚪️🔴 #MostarskiEuropski

Posted by HŠK Zrinjski Mostar on Sunday, June 18, 2023

Na ovoj destinaciji Zrinjski će boraviti deset dana, tj. do 28. juna i u tom periodu će odigrati prijateljske utakmice protiv Mure, Varaždina i Zagreba.

Bitno je napomenuti da na pripreme nije otputovao kapiten Nemanja Bilbija, koji će se priključiti nakon što u utorak završi obaveze u reprezentaciji Bosne i Hercegovine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na pripreme je otputovao Gilad Avramov, dok je otpisao Ilhab Abu Alsech. Obojica su Izraelci koji su (bili) na probi u redovima Plemića. 

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

plemic
eto prilike da se pojačaju sarajski ligaši.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi