Zrinjski raskinuo ugovore sa dvojicom igrača

Čistka u mostarskom klubu

Zrinjski raskinuo ugovore sa dvojicom igrača

Čelnici Zrinjskog odlučili su raskinuti ugovore sa Denijem Simeunovićem i Tinom Karamatićem. 

Vinko Marinović je samo nekoliko dana nakon završetka polusezone krenuo sa rješavanjem igračke križaljke, a među prvima koji su dobili odriješene ruke u potrazi za novom sredinom su Deni Simeunović i Tin Karamatić.

Krilni igrač Simeunović u sezoni kada je Zrinjski postajao šampion imao je jednu od presudnih uloga, no već prošle sezone je polako padao u drugi plan i raskid saradnje sa nametnuo kao najbolje rješenje za obje strane. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Karamatić, koji je u mostarski klub stigao u ljetnom prijelaznom roku, nije dočekao svoj debi i Zrinjski mu je, kao i Simeunoviću, putem zvanične stranice poželio puno sreće u nastavku fudbalske karijere. 

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije