8

Komentari (8)

Armin1991ab
Zrinjski ne treba da se boji Šerifa.Danas svako svakog može pobijediti.Fudbal se promijenio.Samo se ne treba bojati nikog i treba igrati hrabro.Fudbal treba da bude sredstvo protiv nacionalizma,rasizma i ostalih bolesti zato svi podržimo sve naše predstavnike iz BiH.
Zax
Serif nije ni blizu ekipe iz prosle sezone.Napostilo ih je 5-6 hlavnih igraca tako da Zeinja ima sanse.Idemo Zrinja znam to da mozete
davide.azzurri
Sretno Zrinjski
gogs
Nije bitno ko igra, Serif je za nas sa druge planete. Prestanite se nadati
bk123
kad se prestaneš nadati trebaš prestati pratiti sport, u stvari bez nadanja netrebaš ni živjeti
lalinjo
Jakire samo jako i rezultat sigurno neće izostati,vjerujemo u sve vas.
Neddim1
Sretno vam, da što bolje predstavite bosanskohercegovacki fudbal :)
lalinjo
Hvala,samo zaostali mozgovi nikada neće shvatiti da svaki pozitivan rezultat u Evropi bilo kojeg kluba donosi napredak u PL BiH.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.