Jakirović dobio loše vijesti: Zrinjski bez jednog od ključnih igrača sutra protiv Sheriffa

Neće igrati zbog povrede

Jakirović dobio loše vijesti: Zrinjski bez jednog od ključnih igrača sutra protiv Sheriffa

E. Čaušević

Fudbaleri Zrinjskog igraju sutra u Mostaru protiv Sheriffa meč prvog pretkola Lige prvaka.

Prvak Bosne i Hercegovine će dočekati ekipu moldavskog Sheriffa koja je protekle sezone bila najprijatnije iznenađenje u grupnoj fazi Lige prvaka.

Utakmica će se igrati u Mostaru sa početkom u 20 sati, a već sada je jasno da će Zrinjski imati veliku podršku jer su ulaznice za ovu utakmicu već rasprodane.

No, trener domaćeg tima Sergej Jakirović našao se u problemu pred utakmicu jer je dobio jako loše vijesti.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Naime, iskusni defanzivac i jedan od najvažniji članova prvog tima Slobodan Jakovljević neće biti spreman za sutrašnji meč protiv Sheriffa zbog problema s povredom.

Jakovljevića će zamijeniti Marin Magdić koji će sutra zaigrati od prve minute. Također, u timu neće biti ni Nike Jakovića koji od ranije vuče suspenziju u ovom takmičenju, te će propustiti sutrašnju utakmicu.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gogs
Nije bitno ko igra, Serif je za nas sa druge planete. Prestanite se nadati
0 10
lalinjo
Jakire samo jako i rezultat sigurno neće izostati,vjerujemo u sve vas.
9 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti