23

Komentari (23)

umzm12123
Volim te bola!
Hadzija123
Zasluzena pobjeda Zrinjskog ovaj siroki totalno bezopasna ekipa pa oni ne znaju centra preci iduce kolo derbi prvenstva na Grbavici.SVI NA GRBAVICU!
plemic
nije da široki na zna preći centar, NE MOŽE!!!
SamoZrinjski
Kao što rekoh "kada krenemo gorit će nebo I zemlja "
plemic
bogu hvala i gospi međugorskoj, krenulo je!
lalinjo
Kakva dominacija,Zrinja dolazi na radnu temperaturu,samo jako i dalje šampioni.....IGRAJ DO KRAJA,JER TEBE VOLIM JAAAA....bravo momci,bravo Profa.....
King_Kenny
...lagano pusteno i jos i gol razliku da poprave...bosnjacki klubovi treba da uce od ovih ujkana kako se pusta,tako i nasi treba da rade,izaberi jednog koji ce biti sampion na kraju i svi nek pustaju,a protiv konkurenata da ginu...
Jugovina
Koji si ti debil, ne može se drukčije objasniti. Prošle godine su nas lagano puštali i Željo i Sarajevo i Borac i Široki..... Je li tako? Čini mi se da nas i ove godine Sarajevo lagano pušta, mora da su i oni prikriveni hrvatski klub!
SamoZrinjski
Pomalo doći ćete svi na red, vi već za tjedan dana
To su toliko pametna i inteligentna tvoja razmišljanja.Široki nama pustiti ili mi njima?15-ak godina je prošlo od takvog nacional romantizma.Mi jesmo braća ali svako ima svoj džep.Moguće je isto poput međusobnog puštanja Sarajeva i Želje.Samo nezreo čovjek može lupetati takve stvari kad vidi da je igrački inferiorniji od nas.Kompleks niže vrijednosti.
E.Car
Nije se Široki trudio ni 5% da im pruži otpor!!!! Pa da su sa Realom igrali došli bi jednom do njihovog šesnesterca!!! Neće da ih umaraju da budu odmorniji za ono što ih čeka na Grbavici!!! Ciganska posla!!!!
E.Car
Izvinjavam se ovom što me prijavio za ovaj komentar, brišem ciganska posla i pišem ujkanova posla!!!
E.Car
@Martinovic jedno si upravu da ste iz zapadne Hercegovine, najbolje bi bilo da napustite Mostar i svi u svoja sela!!! Možda ste trenutno dominantni ali vas boli što niste velikan poput Želje, Sarajeva, Veleža pa i Čelika koji je krenuo od 0 ali veliki klubovi to mogu dok bi se vi ugasili kad bi vam zavrnuli pipu HDZ-a jer ste umjetni klub, plastični!!!!!
umzm12123
Ti nisi Car ti si Čmar hahahahahha
E.Car
@umzm12123 jesi ovo sam skonto ili ti je profa pomogao
Eno30
Uvjek sam iskren pa cu i ovoga puta biti iskren pa kome pasalo ili ne stacu mu ja. Daleko najaca ekipa je Zrinjski u PL
user1654365527
Zrinjski jedini igra ozbiljan fudbal u PL.
Ekspert
Gdje ste mrzitelji? Bravo Zrinja. Lekcija nogometna.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.