6

Komentari (6)

fukaraslana
Sta je ovo ljudi ispadamo sa ovim stoperima Nasi stoperi nisu za premijer lige uzas
user1599677620
Sto rece Fadil "Zalit cete vi zamnom ko Zeljo za Osimom..", a tako i Sloboda za Husicem,po ko zna koji put.
Ado_GTI
Idu Sloboda u drugu ligu sigurno, žalosno ali to njihova realnost. Plate kasne, igrači mladi bez iskustva šta mogu očekivati.
K79
Jedino tabela je realnost, sacekajmo ipak kraj !
fukaraslana
K79 brate nadam se da mi necemo ispasti ali kada vidim juce Zrinjski sa B timom nas gazi e onda tek vidio sam da smo losi i da ovi nasi mladi igraci nisu za premijer ligu a kazem zato kada vidim juniora Ivana Basica 18 godina i mali je igrac utakmice eh to je talenat pravi a ne kao kod nas hocemo da imamo 10 talenata to nemoze niti je kad moglo Svaka cast ovim nasim mladima igracima ali neka pogledaju jos jednom utakmicu protiv Zrinjskog B pa neka samo gledaju Ivana Basica kako se bori i odradjuje svoj dio posla
Uber_i
Sloboda ce ostat u pl.i uvijek je bilo talenata i bice ih idalje.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.