17

Komentari (17)

MisterX
Zrinjski nema sanse i ispada... losu igru pokazali su protiv ovog amaterskog kluba od neki dan...
Posrecit se se svakako Zrinjskom, resecept je oprobam vec protiv Uratre, cim protivnicka ekipa krene u napad a vi pustite kera ili kerove na teren i sudija ce prekinuti utakmicu, to morate raditi u obje utakmice, kada igrate protiv Slovana u gostima, morate imati uredne papire za kerove i pokazati da su spricovani.
Baho
Sta se nadamo? Da Bog da ispali ko prosle godine u zadnjoj stotinci il na penale. Za sta svinjski igra, za 200 navijaca, 300 kad igraju Evropu. Lazni klub, lazni Mostarci.
To su tvoje samo fikcije.Vidim jučer tih 200 gledatelja građanine Podveležja.Manjina Stolca,lijeva obala,većina Jablanice i manjina Konjica to su vaši navijači.Dobro si rekao lažni Mostarci jer ste vi prigradski klub iz Vrapčića a sa onim Veležom tri naroda imate samo isti naziv i ništa više.Stvarni i suštinski naziv bi vam trebao biti FK Podvelež.Kompleksi niže vrijednosti su gadna stvar.0 titula 1kup bez ona
...2 kupa Jugoslavije koja niste vi ostvarili nego svi narodi u BiH.A preko puta vaše prigradske kasabe u gradu...8 titula prvaka i 2 pobjednika kupa.Ovce,koze,krave pravi Mostarci pasu oko Arene Rođeni.
Chesa
Super bi bilo da Zrinjski prođe dalje - to bi povuklo i ostale BIH klubove. Sretno dalje.
Klicko2
Svim srcem uz Slovan!Gazi!!!
bk123
To je tvoje legitimno pravo da navijaš za koga želiš...juce Uraratu,sutra Slovan...onda ko zna tko....Al kažem tvoj legalan izbor
Njazri94
Klicko RAspala picko
HBSC
Ja mislim da tebe i tvoja majka zali jado jadni
user1655831611
Gazimo ti sestru
Klicko2
@user1655831611 gazio sam ti je,kmečala je ko krmača kad se kolje.Pri tom smrdi morao sam je oprati da joj uđe osunećeni.Voli ga
plemic
dužnik dolazi, velika prilika za revanš. daj bože da se posreći.
plemic - Posrecit se se svakako, resecept je oprobam vec protiv Uratre, cim protivnicka ekipa krene u napad a vi pustite kera ili kerove na teren i sudija ce prekinuti utakmicu, to morate raditi u obje utakmice, kada igrate protiv Slovana u gostima, morate imati uredne papire za kerove i pokazati da su spricovani.
Frane
Dobit ćemo vas i 4 put ove godine
bk123
Idemo s Božijom pomoći preskočiti Slovan....da će biti teško sigurno,teže nego prošle godine al nadati se smijemo...
Mowzilla
Zrinjski ima sanse protiv slovana, treba ih samo znati iskoristiti...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.