Kreću radovi pod Bijelim brijegom

Zrinjski najavio modernizaciju

Kreću radovi pod Bijelim brijegom

Admin Čaušević

Stadion Pod Bijelim brijegom će u narednom periodu biti dodatno modernizovan. 

Dok igrači Zrinjskog odbrojavaju do osvajanja nove titule prvaka BiH, klupska Uprava je zategnula rukave i odlučila da modernizuje stadion Pod Bijelim brijegom.

Zrinjski je u prošlosti vrlo često znao neke evropske mečeve igrati na stadionu Pecara zbog neuslovnosti stadiona u Mostaru.

Da to ne bude slučaj i u budućnosti u mostarskom klubu su odlučili da naprave prvi iskorak kako bi stadion Pod Bijelim brijegom ispunjavao uslove za UEFA-inu kategoriju 3.

U narednom periodu uslijedit će potpuna rekonstrukcija sanitarnih objekata koji će biti potpuno izgradđeni sa strogim UEFA-inim pravilnikom.

🏟 U cilju ispunjenja obaveznih zahtjeva prema UEFA standardima, HŠK Zrinjski je krenuo s potpunom rekonstrukcijom...

Posted by HŠK Zrinjski Mostar on Tuesday, April 5, 2022
Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"U cilju ispunjenja obaveznih zahtjeva prema UEFA standardima, HŠK Zrinjski je krenuo s potpunom rekonstrukcijom sanitarnih objekata za gledatelje koji će biti izgrađeni sukladno UEFA Pravilniku o stadionskoj infrastrukturi, a sve u procesu ispunjenja kriterija kako bi stadion HŠK Zrinjski bio klasificiran kao stadion UEFA kategorije 3", saopšteno je iz Zrinjskog.

Kako sada stvari stoje Zrinjski će vrlo vjerovatno prva dva pretkola evropskim takmičenja moći igrati pod Bijelim brijegom, dok u slučaju plasmana u treće pretkolo Lige prvaka ili Konferencijske lige, to postaje upitno.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zaccheroni
Kuca ovde a ćenifa u polju,naviklo to tako....kazu da ce imati seminar kako koristiti wc. Iz bidea pili vodu kad ih je ugostio Duderllanž..
14 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti