34

Komentari (34)

Chico
Petev ne smije pozvati Bilbiju zbog Vice Zeljkovica, a sve zato jer se Bilbija na ruzan nacin razisao sa Borcem a kasnije jos odabrao Sarajevo ispred Borca.
user1618812033
Zaboli Bibliju šta će reći Petev.
user1637859411
Daj ohladite malo sa tim Bilbijom, jos je mlad i igra za Mančester pa je šteta što takav talenat čuči. On bi u Frajburgu mogao grijati tribine, a ne klupu a vi mlatite i poredite da sa Demirovićem. Čast svakom, ali ohladite i vi i Bilbija. Čovjek se nije mogao nametnuti u HL a vi pišete o njemu kao da je bolji i od Benzeme.....
Pa zar nije red čovjeku pružiti priliku?Pričaš ti i takvi o igračima Freiburga i Eupena ko da su igrači Bayerna.Živio sam u Hamburgu a i u Belgiju znam dobro,to su klubovi bez pedigrea u njihovim zemljama.Niti iko osim Bayerna ili Leipziga ima rezultat u Europi.Belgijska liga je slabija od HNL-a vidi se u međusobnom susretu klubova ili po igranju u LP ili EL.Prava snaga svake reprezentacije je u domaćoj ligi a ne u vanjskom prosjeku.Zbog loše infrastrukture u BiH to nije tako danas.Zbog toga ne vrijedi podcjenjivati sam svoj kvalitet u odnosu na prosjek vani.Naravno da Bilbija treba dobiti poziv pa makar da ne odigra više od ulaska s klupe.Time pokazuješ koliko cijeniš svoje a ne da nekritički prihvataš sve kao sjajnije i veće spolja,smiješno.
Al. Ha
Da se iftarim Pa cu vam reci
Rodjeni66
Ništa se Petev ne pita sve odluke donosi Vico.
Śmeker007
Hahahaha vi niste normalni, covjek igra u BH LIGI i svaka mu cast, al razlika je velika tj on po meni nema mjesta u napadu nazalost.,
Edin Merlin
Shvatite jednom da reprezentaciju vode uhljupi,lopovi i kriminalci..! Bolbija može dati još 200 golova zaigrati neće dok ne plati mafijaše iz saveza. Zato smo *****a u svakom sportu. Drugo pretkolo nam je uspieh.
user1598561600
Bilbija, da je neki kvalitet nebi igrao u PL BiH... PL BIH je amaterska liga... LP
FahroKonjHodzic
pa moraju se gurat klocevi demirovic i plevljak a biblija ne placa parama za nastupe a mora i dedo djeko da odiscili igrat ce taj i sa 40 u reprezentaciji dolazit ce na kupljanja da se najede hamburgera
jassony
@FahroKonjHodzic Dzeko dodje i najede se hamburgera, a ti dodjes na ss.ba i u komntarima se najedes govana, ogromna je to razlika moja mentolcino
shokato
dijabola iz ovog dodinog dijela mahale ,samo sto je stavio nick kao FAhro ....a ofiran previse retard
Chico
Nema to Konju veze sa Demirovicem i Prevljakom - Petev ne smije pozvati Bilbiju zbog Vice Zeljkovica, a sve zato jer se Bilbija na ruzan nacin razisao sa Borcem a kasnije jos odabrao Sarajevo ispred Borca.
lalinjo
Petev neće reći ništa,jer je bivši,a ovo danas je ubojstvo iz nehaja.....bravo Bilbija majstore,živio 100 godina
w41k3r
14 utakmica za redom postize gol, 22 gola u tih 14 utakmica. Lik je klasa od igraca i sta god neko kaze za njega suprotno ili ga ne podnosi ili se ne razumije u fudbal. One zicere sto su Demirovic i Prevljak promasili u zadnjim utakmicama garantujem da bi on dao.
Dragan_B
onda su glupi klubovi Prevljaka i Demirovića što ne uzmu Bilbiju a njih ne prodaju
w41k3r
Ne razumijes poentu, hocu da kazem da se ne cijeni njegova statistika i zalaganje na terenu. Ovo sto on radi koliko god izgledalo lagano i beznacajno vjeruj da nije. Zasluzio je da se nadje na spisku i da bude pozvan, dosta bi znacilo kako i njemu tako i Zrinjskom koji bi cijenio to i drugacije bi mozda gledali svi na reprezentaciju i drzavu.
Dragan_B
da da izbacili bi odmah ono H iz HŠK
Realist
****lo te to H. Nazovi i zi klub Bošnjački i nece ti niko nista prigovorit. Klub su osnovali Hrvati i zato se zove Hrvatski. Davajte i vi svojima prefikse kakve hocete. Evo sto se ne nunis jer livadari i Sloboda imaju petokrake na grbu
Zaccheroni
Gledaj je lafčino ☆
rodjak
prcili ti mater ovi sa petokrakom i jedni i drugi
Eupen je trećerazredni klub za Europu ako ti i takvi smatrate da je BiH četvrtorazredna liga.Niti je Freiburg bio niti će ikad veliki klub.U najboljem slučaju prosjek u Njemačkoj a Europu je suvišno i spominjati jer je to klub koji je uglavnom u donjem dijelu Bundeslige.
pitarpitar
Kako niko iz Evrope nije vidio ovog majstora??
Zulfikar
Iz istog razloga sto ni iz Afrike ne uoce mnoge majstore, dakle da smo u Evropi mozda bi ga i zapazili.
ubnt2
Opet dao...Igračina (2.gol)
visokohz
Samo reči bravo majstore
glupko
Prevljak i Demirovic mozda jesu bolji, ali ovaj covjek ne fula zicere ili barem jako rijetko, dok to ne mozemo reci za ovu dvojicu.... pogotovo Demirovica koji gadja okvir al' u americkom fudbalu
Dragan_B
ne bi vjerovatno ni oni fulali zicere u BHPL
Realist
Demirovic ne moze zabit nista. Zato i ogra u Freiburgu.
glupko
vidili smo protiv Gruzije i Luksembruga
Zato su najbolji strijelci malomorgen u respektabilnim klubovima.Neka Belgijska ili Njemačka selendra Eupen ili Freiburg su u rangu njihovih liga ko dva zadnja kluba u PLBiH.
ubnt2
Ma nije ova liga za njega i tjt.
Dragan_B
pa što ne igra u nekoj drugoj ligi ?
ubnt2
@Dragan_B Kao prvom mislim na to da je prekucao ovu ligu, a kao drugo, mene pitaš što ne igra u nekoj drugoj? Ja kažem da je njemu ova liga presmiješna (2 gola i asistencija).Ja kad sam pisao taj komentar, on je tad dao 1.gol, a zavrsio sa 2 gola i asist.Znači da li smo se razumjeli?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.