10

Komentari (10)

magistar
Što jest, jest premoreni su i jedni i drugi, treba im odmah odgoditi prvih 5-6 kola. Liga nije ni počela oni već umorni.
Nele.
Pa sta bi timovi lige petice trebali uradit, pola sezone odgodit. I sta ce Siti odgadjat a igraju protiv amatera i imaju 0:2.
Husrefbeg22
Kada je Sarajevo igralo samo u Evropi nijedan klub nije htio prihvatiti odgadanje utakmica. Svi su cekali sansu da uzmu koji bod. Niti je FS BiH donosio odluke o odgadanju. Sada se klubovi i ne pitaju. Treba Sarajevo pokrenuti pravni postupak protiv odgadanja utakmica jer je to primarni interes kluba, da stiti svoj interes.
tarik_m
Fedja trazio odgodu utakmice, pokrenite postupak
SamoSiroki
A dobro imaju pravo.
pitariistok
Zrinjski i razumijem....ali ove iz Tuzle neka je stid i sram...pa nisu igrali protiv Totenhema nego protiv ribara i konobara jbt...trebali su na ove iz San Marina gledati kao na pripremne utakmice za prvenstvo. A ako misle da ce se sacuvati protiv Alkmara tako sto ce odgoditi prvo kolo onda ne znam ko je ovdje lud...
Nele.
Potpisujem i ja ovaj komentar.
crnoicrveno
Slazem se sa svime osim da su iz Tuzle :)
karlhajncbrazzzo
Ako prođu par pretkola, odgodiće oni pola prvenstva.
Jugjesamojedan
Imaju pravo odgoditi samo 3 utakmice
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.