66

Komentari (66)

Rodjen.kao.Jugosloven
Ne razumijem čemu tolika mržnja prema Zrinjskom, utakmica završila neriješeno i niko se ni sa jedne strane (TC, Zrinjski) ne žali na suđenje, što je prava rijetkost u PL BiH. Toliko komentara punih religijske i nacionalne mržnje da je to strašno, a najjadnije od svega je što većina tih komentara dolazi od strane navijača Sarajeva, ljudi koji žive u glavnom gradu BiH i koji trebaju da budu uzor ostalima kako u sportskom, tako i u moralnom, te u svakom drugom pogledu. Žalosno.
lalinjo
Eto vidiš,i kad je sve normalno kod njih su uvijek neke teorije zavjere i ništa ne valja,kao što je Feđa Duđić jednom izjavio,"bolestan smo narod,ništa nam ne valja",zato kad pogledam stanje u državi,ništa me ne iznenađuje,a ovo nacionalno i vjersko vrijeđanje ti je od djece koja nose svoj prekrasni odgoj iz kuće.
bazaorao
Trebala je moja Tuzla to dobiti al, nema veze drugi put, nije svako ko Sarajevo pa da popravljamo gol razliku. Čestitam Tuzli.
lalinjo
@user1665931807 kao prvo nisi bio tamo,kao drugo Jakir ga nije udario,nego je kapetan Đokica udario njega prvi(Jakir mu nije uspio vratiti),gledaj ti još malo propagandu i vjeruj,tako ste vjerovali i prije....
lalinjo
@Gillewsky naravno da smo sami krivi što je ostalo 0:0,pa promašili smo sve živo,TC se dobro branila i šta je tu nejasno,sve jasno kao dan,a čim TC slavi bod,onda znaš koliko smo jaki,a biti ćemo još i jači.
Starigrad01
Stiće vas i Sarajevo i Željo i prestići do kraja prvenstva aBd
lalinjo
Sarajevo teško,truba ekipa,loše odrađen prijelazni rok,Željo borbena ekipa,možda Evropa ove godine,ali i dalje nisu bolji od Zrinjskog kako god okreneš,tu je i Široki....
lalinjo
@user1665931807 eto vidit ćemo tebe ako te netko napadne hoćeš li biti kako ti kažeš klošar ili ćeš se braniti,vjeruješ nepotpunoj snimci,a što jasno govori da je sa tobom lako vladati.
user1665931807
Lik trči da udari nogom igrača Leotara, nešto ja ne bih rekao da se branio
umzm12123
Volimo vas bola!
lalinjo
@Gillewsky kako nas se ne pita,pa prvi smo i pita nas se sve živo,a vidim tebi krivo,nemoj da ti bude,pa to je samo igra zvana nogomet
lalinjo
@pjanke.sa nisi ti kriv što te nisu naučili,nema veze imaš vremena i nikada nije kasno,pa nisi valjda mislio da je Sarajevo cijela BiH.....dobro je Feđa rekao,bolestan smo narod,jedina i prava istina.
FahroKonjHodzic
dvije nule odigrale nula nula
user1665931807
Čuvajte se Jekirovića da ne zaskoči nekoga iz Tuzle poslije utakmice
user1665931807
Zašto klošar Jerković još uvijek nije kažnjen,
pjanke.sa
Zato sto su go vna rvacka u savezu. SAVEZ NAPOLJE!!!
Antaaaaa
Je ko Jerkovic?
pjanke.sa
Znas ti dobro ko je ne pravi se lud
lalinjo
Vidiš da ne znaju niti napisati prezime kako treba,a zamisli nešto malo kompliciranije.
plemic
treba jerkovića kazniti, treba.
lalinjo
Ja bih volio da kazne Jerkovića,obavezno,hahahaha
Antaaaaa
Ja ti ne znam ko je taj jerkovic ali ako raja da ga treba kaznit, onda treba, JERKOVIC VAN IZ BEJHA FUDBALA
lalinjo
Vidim da smo jako napredovali,sada nas vidim dušmani prate i srijedom navečer,nema veze zbog njih ćemo biti još bolji.
antikomunist
Latinjo-Cuj"dusmanin"... ma bravo ti sto se predstavljas"korektnim i postenim"..vidi ti se i postenje i korektnost u ovom komentaru.Inace, pocet cu avs zvati Borac 2....sramota onoliko prelrsaja, auta,kornera,ofsajda..onog Barisica ce vam jednom neko tako slatko slomiti, da mu vise nece na um pasti da se sluzi onako niskim udarcima i podloscu.Protiv nas vam je priznat gol jer ste vi Borac2 gdje je Barisic za vrat uhvatio malog bajrica -ocit prekrsaj.Danas je barem tri puta zaradio zuti.Zapamti, neko ce ga radi onog slomiti.A sad prijavljujte i udarajte dislajkove do sutra....
lalinjo
Eto,dođi ti pa ga slomi,kad već netko drugi ne može....nemoj ti o nogometu majke ti,vidi se po komentarima da nemaš pojma o nogometu.....a prijaviti će te onaj kome si se zamjerio,meni nisi,istražuj dalje tko....
pjanke.sa
@antikomunist i Biblija je zaradio zuti minimum. Ali to su sve Beusove corobake
plemic
pjanko popišanko nas sanja ...
lalinjo
Od normalne utakmice oni stvore teorije zavjere,a utakmica sasvim normalno prošla,TC se obranila,mi promašili sve živo,0:0 i život ide dalje,ali ne oni će o teorijama zavjere,hahahaah
Ništa Beus? Vico?
antikomunist
Pa jesi li ti gledo utakmicu?Jesi vidio kakve ruzne startove im je halalio sudija, barem 5 puta su bili u debelom ofsajdu koji im nije sudjen.Sudije su navlacili ali dzaba. A Jakirovic radi ko i prije. Nikom nista.Da je bio Velez ili Zeljo ili Sarajevo-vidio bi sankcija iste veceri.
pjanke.sa
Ne pomaze kad se trci i igra hrabro. Totalno osrednja igra Zrinjskog kakva je i prosle godine bila.
lalinjo
Kakve ti gluposti pišeš majko mila,pređi na šah molim te
@lalinjo a da ga malo polabrnjaš?
lalinjo
Ne razumijem taj pećinski jezik,evo kucam u google translate i ne izbaciva mi prijevod,jbg a.
@lalinjo ne moraš googlati, već ga trebaš podudlati. Kamenjarko
lalinjo
Samo ostani u svojoj pećini i ne razmnožavaj se,vokabular ti je ograničen kao u fiće brisač.
@lalinjo vratit ćeš se ti u svoj kamenjar magarac fašistički.
@lalinjo učit ćeš djecu kao što su tebe tvoji učili? Da sve koji ne misle kao vi i ti, zatvarate po logorima? Mrš smetljaru
imeiime
A kako bilbija na kraju utakmice psuje sudiji sto mu nije ozmislio penal. Jebbem li mu Tamaru u prkno.
Gillewsky
Ovaj Zrinjski smijesna ekipa totalno...2 tekme zaredom ga glabaju..gotova forma e sad idemo malo ka doleeee
lalinjo
Smiješna ekipa kažeš,17 šuteva,66 % posjed lopte...itd...TC slavi bod kao da su dobili,parkirali autobus na 20 metara i ti pričaš o smješnoj ekipi,a to je jasan pokazatelj tvog znanja o nogometu,pređi na šah bolje ti je.
lalinjo
Fudbal je kaže u Bosni,a nogomet u Hercegovini,razni dijalekti i naglasci su prisutni u svim dijelovima bilo koje države,ali vjerovatno do tog dijela nisi došao u školi pošto vjerovatno imaš 15 ak godina.
umzm12123
Jest al u Bosni,..lijanderu
pjanke.sa
Hahhaha cuj nogomet u Hercegovini?! M R S!!!
plemic
SamoZrinjski
Hahaha, tako ste govorili kad smo bili zadnji na tablici da ćemo ispast, bola u inat neprijateljima ćemo vas karat još dugo dugo. 4 boda prednosti ispred Širokog Brijega, još njih dobijemo i eto nas na +7, olala, a i ako ih ne dobijemo, neka naših hrvata na mjestu koje vodi u europu... Liga prvaka, ****te liga prvaka...
Arma
Malo je 5 minuta nadoknade
pjanke.sa
Bravo TC nek ste im uzeli bod, prepotentna krvatska go vna ! @plemic glavic na celu Bilbije i Jakirovica gov ana nafuranih.
lalinjo
Jedini izmet na ovom portalu si ti,i to jako nekulturni.
pjanke.sa
Vala vas se nakotilo ovdje treba i vas i Posusje i Siroki izbaciti zbog prefiksa hrvatski! Pa cak ni veci nacionalisti od vas ne koriste srpski Borac, ustvari stani malo: onda ste vi veci nacionalisti od njih, jel da? Mrs!!!
lalinjo
Lijepo su te roditelji odgojili,nadam se da su jako ponosni na tebe,ja tebe sigurno neću vrijeđati,jer si daleko od mog nivoa ponašanja,sve najbolje ti želim.
lalinjo
Voliš Zrinjski svim srcem koliko ga pratiš,vidi se na tebi.....ma ne možeš ti mene uvrijediti nikako,pametniji sam puno od tebe,a tebi i takvima samo ostaju ovako portali da se izjasnite o nečemu,jer u stvarnom svijetu vas nitko ne doživljava,a niti vas se nešto baš i pita,zato ostavljam te u tvojoj zanimaciji na portalu,jer vjerovatno samo nju i imaš u životu.
pjanke.sa
E cuj ti pametniji lazni hrvat, nogomet se kaze u Hercegovini hahaahahaah ej stide vas se hrvsti iz Hrvatske. E cuj ono pametno a jwl to moguce??
plemic
pjan(k)o postao sam tvoja noćna mora. hahaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.