Zrinjski u Tuzli bez kapitena Stojkića

Problemi za Plemiće

Zrinjski u Tuzli bez kapitena Stojkića

S. Mlaćo

Nogometaši Zrinjskog u subotu će biti na veoma teškom ispitu.

 U goste će tuzlanskoj Slobodi, koja je u prošlom kolu deklasirana protiv Krupe rezultatom 3:0, te će se Tuzlaci sigurno željeti iskupit pred svojim navijačima.

Zrinjski na Tušanj dolazi sa liderske pozicije, a veliki problem za Plemiće biće neigranje kapitena Pere Stojkića koji je zaradio povredu desnog koljena.

"Stojkić je u srijedu podvrgnut pregledu magnetskom rezonancom u poliklinici Vitalis, a danas je imao i pregled kod dr. Zdenka Ostojića na Klinici za ortopediju SKB-a Mostar. Nakon terapije Stojkić bi se u trenažni proces trebao uključiti sredinom sljedećeg tjedna", saopćili su iz HŠK Zrinjski Mostar.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ipak, radosna vijest za Plemiće jeste da će u kombinaciji biti sjajni vezista Tomislav Tomić koji je također imao problema sa povredom, kao i Danijel Graovac koji nije konkurisao za posljednje dvije utakmice.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi