5

Komentari (5)

King_Kenny
...Slovan ovo rjesava u prvoj utakmici ako Bog da...puna podrska Slovanu da izbace ovaj fasisticki klub...
umzm12123
isko87
Treba se manit toga Zrinjski je klub ovih,onih.To je ekioa to je klub sastavljen od dobrih igraca zeljnih dokazivanja vec godinama unazad.Bore se trce vidi se zelja za iskorak.Bez obzira na sve momcima svaka cast.Da napokon jedan BH klub napravi iskorak u europi i obraduje sto armiju svojih navijaca sto cjelu Bosnu i Hercegovinu.Zrinjski sretno abd da i ove mangupe izbacimo i pokazemo da nismo za odbacit jos
Thierry.Henry
Haj nebi Li Bog dao..Pa nije Slovan nepremostiva prepreka..Pa da napokon i BiH ima Klub U grupnoj Fazi.. Bravo za do sada ucinjeno..sad treba napraviti zadnji korak Ako Bog da..
umzm12123
Volimo vas bola!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.