12

Komentari (12)

plemic
nadajte se klero-nacionalisti, večeras će likovati šampioni bih. šteta da tekma nije zakazana za 17,oo sati.
zilan66
Kada budete istakli drzavnu bh zastavu pa tek onda hrvatsku n podrucju bih onda cu poceti vjerovati da volite ovu drzavu.sreca vasa da pravoslavci ne putuju kroz hercegovinu i nevide da ste na saobracajnim tablama i znakovima prekrili,ne precrtali cirilicu i oni bi vas pustili niz vodu i nebi vam davali slamku spasa.
HBSC
To samo moze zatucani Bosnjo,da navija za klub koji dolazi iz jedne regije gdje je sve rusko,i sam se klub izjasnjava kao ruski,a ovamo **** Putinu i Rusiji majku što napadaju Ukrajinu. Da nije smijesno bilo bi zalosno
bk123
pomješo si nešto a vjerojatno i terapiju
King_Kenny
...idemo Sheriff,gazi UZP bagru!!!
UM1905ZM
Zgazimo ti staruuuu
Labile
bk123
ako misliš na Šerifa Konjevića...i ja mu želim sreću ...paćeniče
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.