Zrinjski uspješno prošao kroz Gabelu, slijedi Sloga

Plemići slavili sigurnu pobjedu

Zrinjski uspješno prošao kroz Gabelu, slijedi Sloga

Još jedno gostovanje, koje je s pravom apostroirano kao jedno od najtežih, nalazi se iza nogometaša HŠK Zrinjskog.

 Tresla se gora, rodio se miš, rekli bismo u kontekstu najava Gabeljana. Mostarci su i ovaj put potvrdili da su najkompaktnija i naša najkvalitetnija momčad. Blizina Mostara dozvolila je da barem pola nazočnih jučer na Podavali,

budu navijači Plemića, pa se Zrinjski jučer uistinu mogao osjećati kao kući.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Slaven Musa seriozan je i dedaljan strateg, no jučer, s druge strane ploče stajao je trener čije su figure jednostvno bile i jače i bolje postavljene. Rutinskih 0:2 uz mirno iščekivanje rezultata s Grbavice koji će dočekati nezgodni tim Krupe. Sve sluti da i povratak Husrefa Musemića na klupu Sarajeva, lagano u utrku uvodi još jedan kvalitetni, ali do dolaska ovog trenera, uspavani tim. No to je još daleko. Pred Zrinjskim je u srijedu još jedno gostovanje koje se može okarakterizirati opasnim i neugodnim, jer Plemići idu na noge Slogi iz Siminog Hana, jednoj od najkvalitetnijih momčadi drugog ranga bh. nogometa. Sloga u svom rosteru ima zaista nekoliko iskusnih i kvalitetnih igrača, a bolji motiv od prvaka države, jednostavno im ne treba. Baka Slišković će sigurno malo promijeniti i sustav igre a i sami sastav jer jednostavno neke igrače treba malo odmoriti pred sraz sa Mladost za vikend. No, ni tu ne treba paničiti jer je klupa prepuna igrača spremnih uskočiti i odmijeniti bilo koga. Poznato je dosada, da Zrinjski ima najširi kadar i da na svskoj poziciji ima adekvatne i skoro jednako kvalitetne zamjene.

U Siminom Hanu dočekat će ih motivirana i kvalitetna ekipa, no konačni rezultat ovisit će samo o mostarskim nogometašima, za koje je sve osim prolaza - neuspjeh.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi