Zrinjski već dogovorio prvo zimsko pojačanje?

Čabraja blizu potpisa za Plemiće

Zrinjski već dogovorio prvo zimsko pojačanje? · Saznajemo

Sutrašnji susret Zrinjskog i Krupe bit će posljednji za tim aktuelnog prvaka BiH u ovoj polusezoni.

Ekipa je pod imperativom pobjede i držanja koraka za liderom tabele Sarajevom, jesenjim prvakom Premijer lige. U klubu su najavljene neke igračke promjene, dolasci nekih pojačanja, ali i neki odlasci kao i revidiranje postojećeg kadra i smanjivanje broja fudbalera sa 30 na otprilike 25.

Kao i uvijek, oko Zrinjskog je dosta špekulacija u kojima se spominju eventualna pojačanja, a jedno od onih imena koje se provlači kroz ta nagađanja je ono Dejana Čabraje, koji je nedavno raskinuo ugovor sa Širokim.

Na poziciji desnog krila u Zrinjskom Miloš Filipović nije ni sjena prošlogodišnjeg prvog strijelca i asistenta lige, dok mladi Eman Marković i Kristijan Stanić ne dobijaju dovoljno povjerenja od struke Zrinjskog.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Šta će od svega ovoga biti, te hoće li Čabraja ili neko drugi pojačati Plemiće, vidjet ćemo veoma brzo.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hr hb
Sampioni!
20 27
teddy sheringham
Potonuli opet, aBd, ovaj put zauvijek.
17 25

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi