Dok su igrači Zrinjskog slavili pobjedu gostujuća tribina gorila u plamenu

Nakon meča Zrinjski - Velež

Dok su igrači Zrinjskog slavili pobjedu gostujuća tribina gorila u plamenu

M. Šljivak

Zrinjski je u odloženom susretu 6. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine savladao gradskog rivala Velež s 1:0.

Utakmicu je riješio spektakularan pogodak Almira Bekića u 10. minuti i Plemići su ovim trijumfom preuzeli vrh tabele s 27 bodova uz utakmicu manje u odnosu na glavne pratitelje Široki Brijeg i Željezničar.

Nakon ove utakmice na stadionu Pod Bijelim brijegom došlo je i do požara i to na tribini gdje su bili navijači Veleža, kojih je na ovom meču bilo oko 500.

Dok su igrači Zrinjskog slavili pobjedu, na tribini se vodila velika borba da se ugasi požar koji je nastao u sektoru koji je predviđen za gostujuće navijače.

Organizatori su nakon poprilično duge borbe uspjeli ugasiti požar što je svakako jako dobra vijest jer je moglo doći do katastrofe.

Pogledajte scene s tribine u Mostaru i treba istaći da je sve trajalo oko 10-ak minuta.

Velež više nema zaostalih utakmica u Premijer ligi BiH, a nakon 13 odigranih kola ekipa Amara Osima je na sedmom mjestu sa 16 osvojenih bodova.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Rođeni će šansu za nove bodove tražiti u Gabeli protiv Slobode u duelu gdje će biti veliki favoriti.

Zrinjski u narednom kolu gostuje protiv kod ekipe Leotara u Trebinju.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Brazuka
Pali sve što je oteto
11 5
Antaaaaa
Razumijemo svi, treba se na ovoliko minusu ugrijati
10 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi