Zubanović karijeru nastavlja u Danskoj

Potpisao ugovor

Zubanović karijeru nastavlja u Danskoj

S. Mlaćo

Sada već bivši član Željezničara Farss Zubanović pronašao je novi klub. Naime, Zubanović je kako je to SportSport.ba i najavio odlučio karijeru nastaviti u inostranstvu.

Naime, Zubanović je potpisao trogodišnji ugovor sa danskim drugoligašem Fremad Amagerom, a danas je zvanično i predstavljen u novom klubu.

Na samom predstavljanju je istakao zadovoljstvo zbog dolaska u Fremad.

Jučer se porukom oprostio od Željezničara i njegovih navijača.

"Od svog rođenja vezan sam za svog Želju, moji prvi koraci, kako životni, tako i fudbalski bili su uz Željezničar. Nije lahko i žao mi je što sam ovako rano morao otići, no mislim da je to pravi korak i najbolja stvar za mene u ovom trenutku. Zahvalio bih se svakom saigraču, svakom treneru koji je bio uz mene tokom mog razvoja. Željo je bio i ostat' će u mom srcu. Rođen s tobom da budem", napisao je Zubanović.

Top Komentari

genter
zavrsi ovaj i prije nego sto je poceo
6 0
Avayan
hahhaahahahahah.....
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije