Đani Salčin, Faris Zubanović i Anes Mašić najbolji juniori Omladinske PL BiH

Salčin ponio epitet najboljeg u državi

Đani Salčin, Faris Zubanović i Anes Mašić najbolji juniori Omladinske PL BiH

Večeras se u hotelu Terme na Ilidži održao izbor najboljeg nogometaša Omladinske Premijer lige Bosne i Hercegovine.

U užem krugu na kraju su ostali Anes Mašić iz HŠK Zrinjski, Đani Salčin iz FK Sarajevo te Faris Zubanović iz FK Željezničar.

Laureat najboljeg juniora na kraju je ponio Đani Salčin koji je iza sebe ostavio Zubanovića i Mašića. Zanimljivo, mladi Anes Mašić uspio je ući u uži izbor unatoč skoro tri mjeseca izbivanja s terena zbog neugodne ozljede, no na kraju su on i njegovi suigrači podigli pehar namijenjen juniorskom prvaku Bosne i Hercegovine.

Svečanosti u ilidžanskim Termama prisustvovao je i prvi napadač seniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko.

Top Komentari

Mirko
Ha ha ha ,smješno ,Zrinja pomeo konkurenciju ali najbolji igraci iz Sarajeva i Želje .
2 1
Grohot
Salcin dijete Veleza 1od100
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi