Zuberov gol Brazilcima nije najveći uspjeh života- već što je oženio srbijansku ljepoticu!

Posvetio joj pogodak

Zuberov gol Brazilcima nije najveći uspjeh života- već što je oženio srbijansku ljepoticu!

Lijevi krilni fudbaler reprezentacije Švicarske i Hoffenheima Steven Zuber danas je postigao jedan od najvažnijih golova u svojoj karijeri - protiv Brazila na Svjetskom prvenstvu. 

Njegova Švicarska je odigrala 1:1 protiv favorizovanog Brazila, a Zuber je gol glavom postigao u drugom dijelu susreta.

Dok je proslavljao gol, poljubio je burmu čime je jasno pokazao da gol poklanja svojoj supruzi, inače nekadašnjoj kandidatkinji za Miss Švicarske.

Radi se o srbijanskoj manekenki koja je na Svjetsko prvenstvo stigla skupa sa svojom sestrom blizankinjom Jelenom, a tu su također i nana te prijatelji.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

U fotogaleriji možete pogledati o kakvoj ljepotici se zapravo radi, ali i kako ona i njena sestra uživaju provodeći dane u Rusiji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti