Zukanović karijeru nastavlja u devetostrukom prvaku Italije?

Ponovo na posudbi?

Zukanović karijeru nastavlja u devetostrukom prvaku Italije?

O. Lekić

Bosanskohercegovački reprezentativac Ervin Zukanović pronašao je novi klub u Italiji.

Iako su talijanski mediji posljednjih dana Zukanovića selili u Cagliari i Chievo, bosanskohercegovački reprezentativac karijeru neće nastaviti niti u jednom od ova dva kluba.

Naime, kako se danas piše u Italiji naš reprezentativac će obući dres Genove u koju će stići na posudbu iz Rome.

Genova će navodno imati i pravo prvootkupa ugovora nakon što istekne Zukanovićeva posudba, a treba dodati da je Genova devet puta bila prvak Italije, no svoju posljednju titulu osvojila je davne 1924.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zukanović je u Italiju stigao prije tri godine i dosad je promijenio već četiri kluba. Osim Rome prethodno je u Seriji A, podsjećamo, igrao još za Chievo, Sampdoriju i Atalantu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi